Fa upgrade browserului tau.

Daca vezi acest mesaj inseamna ca folosesti Internet Explorer 6, 7 sau 8.
Experienta ta pe net folosind unul din aceste browsere are puternic de suferit.
Downloadeaza (GRATIS) Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox sau Google Chrome pentru o experienta optima online.

Nota: Daca folosesti cumva Internet Explorer 9+ si vezi mesajul acesta inseamna ca ai bifat butonul de "Compatibility View" din dreapta casetei de adresa web.
Debifeaza-l pentru pace pe web!

Transport gratuit

Transport gratuit pentru produsele achizitionate

Orice achizitie de minim 5 produse beneficiaza de transport gratuit catre destinatar oriunde in tara. Firma de curierat NEMOEXPRESS garanteaza efectuarea transportului in maxim 24 ore de la expediere catre orice localitate cu agentie NEMOEXPRESS si maxim 48 ore catre localitatile fara agentie NEMOEXPRESS.

In cazul in care comanda este plasata pana in ora 17:00, expedierea coletului se va realiza in aceeasi zi. Daca ai plasat comanda dupa ora 17:00, aceasta va fi expediata in cursul zilei urmatoare.

Transport gratuit pentru produsele aflate in garantie

Toate produsele SKIN aflate in garantie beneficiaza de transport gratuit atat la trimiterea catre service-ul SKIN cat si la returul catre client.

Orice produs SKIN aflat in garantie trebuie expediat doar prin firma de curierat CARGUS pentru a beneficia de transport gratuit. SKIN va suporta, pentru aceste produse, exclusiv costul serviciului de transport, eventualele costuri rezultate din utilizarea unor servicii cu valoare adaugata oferite de firma de curierat (ex.: asigurare, ambalare, etc.) vor fi suportate de catre expeditor.

In vederea solicitarii curierului pentru ridicarea coletului si expedierea catre service-ul SKIN se vor folosi numerele de call center CARGUS: Provincie 021-9282 si Bucuresti 021-9330, pe care le puteti gasi si la adresa www.cargus.ro.