Upgrade your browser.

If you see this message, it means that you are using Internet Explorer 6 or 7.
Your experience on the Internet using one of these browsers suffers greatly.
Download (FREE) Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox or Google Chrome for an optimal online experience.

Note: If you are using Internet Explorer 8 or 9+ and you see this message, it means that you have checked the "Compatibility View" button, located next to the address bar.
Uncheck that to enjoy the world wide web!

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás a megvásárolt termékekre

Bármely vásárlás, mely legalább 5 terméket tartalmaz, ingyenes szállításnak örvend bárhova az országba. A NEMOEXPRESS gyorsposta garantálja a szállítás legfeljebb 24 órán belüli leszállítást bármely NEMOEXPRESS irodával rendelkezö helységbe és a legfeljebb 48 órán belüli leszállítást bármely NEMOEXPRESS irodával nem rendelkezö helységbe.

Ha a megrendelés 17:00 óra elött történik, a csomag ugyanazon a napon kerül elküldésre. Ha a megrendelés 17:00 óra után történt, akkor másnap kerül elküldésre.

Ingyenes szállítás a garanciában levö termékek számára

Minden garanciában levö SKIN termék ingyenes szállításnak örvend úgy a SKIN szervizbe való beküldés alkalmával, mint az ügyfél felé való visszaküldés alkalmával is.

Minden garanciában levö SKIN termék csak a CARGUS gyorspostával küldendö be, hogy ingyenes szállításnak örvendjen. A SKIN e termékek esetében csak a szállítási szolgáltatás ellenértékét állja, az esetleges mellék-szolgáltatások (például: szállítási biztosítás, becsomagolás stb.) árát pedig az ügyfél állja.

Amikor a csomagot a szervizegységünkbe óhajtja beküldeni a gyorspostával, kérjük hívja a CARGUS hívásközpontját: vidéken 021-9282, Bukarestben pedig 021-9330, amelyeket megtalál a www.cargus.ro honlapon is.