Upgrade your browser.

If you see this message, it means that you are using Internet Explorer 6 or 7.
Your experience on the Internet using one of these browsers suffers greatly.
Download (FREE) Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox or Google Chrome for an optimal online experience.

Note: If you are using Internet Explorer 8 or 9+ and you see this message, it means that you have checked the "Compatibility View" button, located next to the address bar.
Uncheck that to enjoy the world wide web!

Online áruház

(!)

Az online áruház csak a SKIN márkakereskedöként bejegyzett cégek számára hozzáférhetö. Jelentkezzen be e gombot használva, vagy hozzon létre egy új felhasználószámlát.

Az áruházról

Az online áruház csak a SKIN márkakereskedöként bejegyzett cégek számára hozzáférhetö. Ahhoz, hogy az áruházat használja, be kell jelentkezzen a cég adószámával és az annak megfelelö jelszóval. Miután bejelentkezett, megrendelheti a SKIN készletében levö termékeket, úgy ahogy azt bármely online áruházban szokta végezni. A termékek a megrendelés napján kerülnek leszállításra, miután a megrendelés igazolásra kerül a SKIN értékesítési vezetö által.

Az online áruház segítségével láthatja az összes SKIN ajánlatban levö terméket, azok árait, muszaki leírásait és adatait és a készletben rendelkezésre álló mennyiségeket. Megalkothatja a saját megrendelését a kívánt termékektöl függöen és a napi, heti vagy idöszakos akcióknak örvendhet, amelyek az áruházon keresztül állnak rendelkezésre.

Áruházi rendeltetések

Megrendelés

Továbbítson megrendeléseket a kívánt termékekre vagy az illetö napon rendelkezésre álló akcióra. A megrendelés a továbbítás napján kerül leszállításra és kevesebb mint 24 órán belül átvételre.


Vásárlási történet

Itt láthatja milyen termékeket rendelt meg a múltban, melyek a legvásároltabb termékek és mely termékekre ajánlatos összpontosítania. A történet azért hasznos, hogy tudja mit rendeljen a jelent pillanatban.


Rendelkezésre álló készletek

A rendelkezésére állnak a reálidöben felfrissített árukészletek, hogy tudja milyen rendelést továbbíthat. Az XML segítségével láthatja a valóidöben rendelkezésre álló árukészleteket.


Felhasználószámla adatlapja

Nyomon követheti a kibocsátott számlákat, a fizetéseket és a saját felhasználószámla adatlapjának a helyzetét. Megtudja mely számlák is mikor esedékesek és a teljes követelést.