Upgrade your browser.

If you see this message, it means that you are using Internet Explorer 6 or 7.
Your experience on the Internet using one of these browsers suffers greatly.
Download (FREE) Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox or Google Chrome for an optimal online experience.

Note: If you are using Internet Explorer 8 or 9+ and you see this message, it means that you have checked the "Compatibility View" button, located next to the address bar.
Uncheck that to enjoy the world wide web!

Bonusz pontok

Gyere a Bonusz pontok világába!

A "Bonusz Pont" kártya segítségével minden vásárlása vissza lesz fizetve. Minden egyes SKIN-töl megvásárolt termékért a kártyája pontokkal lesz feltöltve, amelyek értéke látható a SKIN honlapon, minden termék mellett. Minden egyes Bonusz pont a felhasználáskor 1 RON értékre kerül átváltásra, tehát minél több pontot gyujt fel, annál több terméket fog ingyenes kapni.

Használja a "Bonusz Pont" kártyát

Nem szükséges a "Bonusz Pont" kártyát felmutatni, amikor vásárol a SKIN-töl. Csak az szükséges hogy a kártyán levö felhasználónevet használja amikor bejelentkezik, hogy on-line vásároljon a www.skin.ro honlapról. Miután megkapja a jelszavat a SKIN honlapról bejelentkezhet, megrendeléseket jegyezhet be bármikor és a termékek a legrövidebb idön belül elfognak Önhöz jutni.

Használja fel a "Bonusz Pontokat"

A Bonusz pontok számítása újonnan kezdödik minden negyedév elején. Így tehát, március, június, szeptember és december hónapok végén fel kell használja a felgyujtött bonusz pontokat, ingyenes termékeket kérve ellenükben. Ha pedig nem gyujtött fel elegendö pontot a kívánt termék megvásárlására, kifizetheti a különbséget.